Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενεδύσεων κο. Άδωνι Γεωργιάδη

Καβάλα, 2 Δεκεμβρίου  2019
Αρ. Πρωτ : 527

Προς: Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων
Υπόψη: Υπουργού κο. Άδωνι Γεωργιάδη

Θέμα : Ευχαριστήρια Επιστολή

 
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά καθώς και τα στελέχη τους υπουργείου σας, που με εξαιρετική συνέπεια και επαγγελματισμό, καταφέρατε να ενταχθεί το αίτημα του Σ.Ε.Μ.Μ-Θ,  και γενικότερα των λατομείων μαρμάρου και λοιπών λατομικών δραστηριοτήτων, στον  νέο Αναπτυξιακό Νόμο.
Η επιδότηση του εξοπλισμού εξόρυξης αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της λειτουργίας  των  επιχειρήσεων του κλάδου μαρμάρου, ενός κλάδου που βρίσκεται στην πέμπτη χιλιετία δραστηριότητας στον ελλαδικό χώρο,  καθώς επίσης και θα ωφελήσει σημαντικά το Περιβάλλον με λιγότερους ρύπους.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα δε την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα που επιδείξατε απέναντι στο δίκαιο αυτό αίτημά μας καθώς και το γεγονός ότι δια της επιχειρηματολογίας σας προβάλλετε την σημαντικότητα του Ελληνικού Μαρμάρου.
Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά κι ευελπιστούμε η συνεργασία της κυβέρνησης με τον κλάδο του μαρμάρου να συνεχίσει να εξελίσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης, της κοινωνικής συναίνεσης και της βιωσιμότητας.

Με εκτίμηση

Για τον Σ.Ε.Μ.Μ-Θ

Η Πρόεδρος Δ.Σ

Κωνσταντίνα Λαζή /Αναγνωστοπούλου