Συνεργασία ΣΕΜΜΘ – Natural Stone Institute / Πρόσκληση μελών ΣΕΜΜΘ για εγγραφή στο NSI

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Συνδέσμου για την προβολή του ελληνικού μαρμάρου και τη δημιουργία διεθνούς brand name για το ελληνικό μάρμαρο, εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει διεργασίες για τη διοργάνωση κοινών δράσεων με το Natural Stone Institute.

Ως πρώτη κοινή ενέργεια των δύο συνδέσμων, το Natural Stone Institute προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΜΘ που θα γραφτούν ως μέλη στο NSI επιπλέον μισό χρόνο διάρκεια στη συνδρομή τους. Τα μέλη του ΣΕΜΜΘ που είναι ήδη μέλη του NSI θα έχουν άλλα ανταποδοτικά οφέλη και δυνατότητα αξιοποίησης του παγκόσμιου δικτύου του NSI.

Εδώ μπορείτε να δείτε έναν σύντομο χαιρετισμό του Jim Hieb, CEO του Natural Stone Institute, προς τα μέλη του ΣΕΜΜΘ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ένα αναλυτικό βίντεο- παρουσίαση ώστε να έχετε μια γνωριμία με το Natural Stone Institute και τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από την εγγραφή στο δίκτυό του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του ΣΕΜΜΘ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: smarblemth@gmail.com.